44 - SG Talenthold MIX 23/24

Sydbyhallen, Hal B

Onsdag, kl. 18.00-20.00

Træningsperiode: 16.08.23-27.03.24

Kontingent: 900 kr.

Deruodover skal der forventes udgifter til dragt mm.


Vi har i år tre prøvetræninger d. 16., 23. og 30. august 2023 fra klokken 18-20 i Sydbyhallerne, Silkeborg. 


Her vil der under den første træning blive fokuseret på den basale gymnastik både springmæssigt, men også rytmemæssigt. Den efterfølgende uge vil vi bygge mere på træningen. Vi gør dette for, som trænere, at kunne vurdere den enkelte gymnast, ud fra de gymnastiske krav, som vi har på holdet. Er du derfor i tvivl, hvorvidt du er klar eller har modet, er der mulighed for at komme og prøve med nogle træninger med holdet.

 

Som gymnast på SG Talenthold er det vigtigt, at man vil være en del af et hold, hvor der er en seriøs og målrettet tilgang til træningerne, men også et hold, hvor der er plads til det sociale i træningerne. Målet er, at gymnasterne på holdet får en god oplevelse, men også en træning, hvor der er muligheder for at udvikle sig som gymnast. Sæsonen igennem vil der blive trænet op mod en opvisning, som vi vil tage rundt og vise til foråret.

 

På Talentholdet har vi gymnastiske krav for at deltage på holdet. I trampolinen forventes det, at du som gymnast kan lave en selvstændig lukket salto i mini-trampolinen, samt araber-flik på banen. Da sæsonen ender ud i en opvisning er det også et krav, at gymnasten ikke kun i springdelen, men også i rytmedelen holder fokus, da det vil være med til at give en fed opvisning!


Udover de gymnastiske krav skal Du som gymnast også ville udfordres både i spring og rytme. Det er her vigtigt, at du ikke giver op og bidrager med godt humør til træning. Herudover forventes det også, at man møder op til hver træning, da vi er et hold, som skal udvikle sig sammen.


Hvis man er forhindret pga. sygdom eller lign. melder man afbud. Vi skal selvfølgelig have det sjovt sammen, men det er vigtigt, at der er fokus på træningen, samt man møder op til opvisningerne. Det er også vigtigt, at man har viljen til at blive ved, selvom det kan være svært og hårdt.


Trænerstaben i år består af Simon Hermansen, Knud-Erik Laursen, Mille Lyngaa og Astrid Jørgensen. Vi glæder os alle til en ny sæson! 


OBS. til dem, som ønsker to træninger frem for én, er der et ekstra hold med samme trænere om tirsdagen. (Ekstra spring hold for gymnasterne på hold nr. 47)

Aktiviteter

Der er i øjeblikket ingen fremtidige aktiviteter

Tilføj overskrift

Jeg er brødtekst. Klik her for at tilføje din egen tekst og redigere mig. Det er nemt.

Info
Onsdag
18:00 - 20:00
Gymnastik
Alle køn
Sydbyhallen hal B
Juniorgruppen fra ca. 10 år
7. aug. 2023, kl. 21.00 -
22. jan. 2024, kl. 08.00
400,00 kr.

Trænere

Profile Image
Simon Hermansen
42727304
Profile Image
Astrid Jørgensen
Knud Erik Laursen
Profile Image
Mille Simple Siig Lyngaa
Profile Image
Nicklas B Laursen