41 - Spring 3.-6. klasse Sydbyhallerne 24/25

Holdbeskrivelse


Dette hold er for dig mellem 9 og 12 år, som har lyst til at lave gymnastik både rytmisk og spring. Holdet er både for dig der er helt ny, men også hvis du har gået til gymnastik før og ønsker at blive bedre.

Vi starter altid ud med en god opvarmning, hvor vi får pulsen op, har det sjovt og øver grundelementer i den rytmiske gymnastik, samt arbejder med vores kropsbevidsthed. Det bliver igennem opvarmning, vi arbejder med serierne, vi fremviser til vores opvisning i slutningen af sæsonen. I spring arbejder vi med araber, flik, kraftspring, salto og halvskrue.

Vi træner grundspring på forskellige baner, som stille bygges op i det tempo den enkelte gymnast er klar til. Vi arbejder med forudsætninger til det enkelte spring og sidst på sæsonen vil du måske kunne sætte et araberspring sammen med din flikflak.

På holdet lægger vi vægt på gymnasternes egen udvikling og sammenholdet. Det er vigtigt for os, at der er plads til alle, og at der er en god stemning på holdet.

Trænerteamet er alle engageret, og vi glæder os meget til at lære jer en masse. Gymnastikken har været en del af vores liv på forskellige måder, vi kommer med forskellig erfaringer i træningen og som instruktører. Vi vil gøre vores bedste for, at I får mest muligt med jer fra denne sæson.

Vi håber på, at I vil opleve, at I til hver træning har grint, har fået sved på panden, pulsen op og er kommet et lille skridt tættere på jeres gymnastiske mål.

Holdet deltager i to opvisninger, begge i Jysk Arena. Udgifter til opvisningstøjet er inkluderet i kontingentet. 

Vi ses til sæsonstart. Er der spørgsmål til holdet er man velkommen til at kontakte Helle Øllgaard.

Kalendersymbolet viser tilmeldingsperioden for holdet. 

Træningsperiode: 03.09.2024 - 25.03.2025

Info
Tirsdag
17:00 - 18:30
Gymnastik
Alle køn
Sydbyhallen hal B
Juniorgruppen fra ca. 10 år
8. aug. 2024, kl. 21.00 -
31. dec. 2024, kl. 00.00
1.000,00 kr.

Instruktører

Profile Image
Helle Øllgaard
Profile Image
Astrid Jørgensen
Knud Erik Laursen
Anna Clara Laycock
Profile Image
Elena Brinch Esberg
Kamille Bach Clausen

Tilmelding

Husk, at tilmelde barnet med eget profil og navn.

8. aug. 2024, kl. 21.00 - 31. dec. 2024, kl. 00.00
1.000,00 kr.
Der er pt. ikke åbnet for tilmelding